Jump to Content

Home

Cele 10 cristale vindecatoare pentru copii

Cristalele sunt adevarate daruri ale Pamantului. Copiii par sa aiba o atractie naturala de a le ridica si de a explora pe indelete orice fel de piatra sau cristal intalnesc. Ei isi vor folosi adesea toate simturile, vazand cum arata cristalul, simtindu-i textura cu ajutorul degetelor, sau frecand cristalul de corp. Ei sunt curiosi sa afle cum va suna cristalul in momentul in care va cadea pe pamant sau in apa, cum miroase si ce gust are.
Unii copii isi folosesc simturile lor extrasenzoriale putand spune ce le „sopteste”cristalul; sau vor folosi in mod misterios cristalul pentru vindecare, fara nici o instructiune. Copiii pot raspunde foarte repede la energia vindecatoare a cristalelor. Cu toate acestea, consultati personalul medical calificat pentru ingrijirea copiilor dumneavoastra.

Bijuteriile si cele 6 pietre magice

stones

Frumusetea, stralucirea, culoarea, transparenta si sclipirea sunt cateva din calitatile pietrelor pretioase si semipretioase care au atras omenirea dintotdeauna.
O Bijuterie este o Intalnire intre o Anume Piatra, un Anume Metal, si o Anume Femeie. 
Alaturi de flori, mineralele sunt cele mai frumoase creatii ale naturii. Ambele sunt de gasit intr-o varietate de forme, culori iar perfectiunea liniei este aceeasi pentru amandoua. Albastrul profund al gentianei de Alpi se regaseste in lapis-lazuli din Iran, iar alga de Madagascar are aceeasi transparenta incredibila cu a cristalului de roca.
Nestematele reprezinta in lumea cenusie a materiei minerale, ceea ce corolele uimitoare ale florilor inseamna pentru un monoton camp de verdeata: o incantare divina a privirii si sufletului.

ECLIPSA DE SOARE 24 OCTOMBRIE 2014

sun eclipse

ECLIPSA DE SOARE 24 OCTOMBRIE 2014, vineri 24 oct ora 00:57

Portalul de Inundare cu Energia succesului, măiestriei de Sine, eliberării și minunării

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri sortite atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare, dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.
O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri radicale.

GENENZO – PROTECTIA ENERGETICA

protectie energetica

GENENZO – PROTECTIA ENERGETICA 

PROTECȚIA  FIZICA , EMOTIONALA, MENTALA, FINANCIARĂ, FAMILIE, CASA , MAȘINA.
 CÂND ceva nu merge bine,
CÂND informații, ghinioane, blocaje se țin lanț,
CÂND stari negative sunt multe,
CÂND sănătatea lasa de dorit,
e timpul sa te intrebi de ce, e cazul sa gasesti soluții si e necesar sa obtii rezultate. Poți învața cum sa te protejezi fizic si energetic pe tine si pe cei dragi. Poți  dobândi cai practice, eficiente si rapide de a vindeca, inlatura si preveni ceea ce nu rezoneaza cu tine.

Alpha Genomix - Forta Multidimensionala a ADN-ului

Alpha Genomix - Forta Multidimensionala a ADN-ului
“Scopul trecerii noastre prin substanta nu este altul decat acela de a crea noi ganduri, noi informatii, care se vor intoarce in Campul Fundamental, devenind sursa pentru noi ordonari in Univers.”
Imaginati-va ADN-ul ca fiind o sursa unica….sute de trilioane de “piese” chimice ce vibreaza pe aceeasi tonalitate – aceasta este ENERGIA SUFLETULUI vostru. Acest TOT  ce intoneaza acelasi ton la unison este CONSTIENTA ADN-ului – constienta la nivelul sufletului intregii structuri a fiintei umane.

Cum actioneaza patratul dintre Uranus si Pluto la nivel interior - 2 -

  Ultima oară când Uranus şi Pluto şi-au unit forţele, în deceniul şaizeci, a fost o legătură extreme de puternică care a adus un deceniu de schimbări radicale.