Jump to Content

Home

Uneori, telepatia se manifesta atat de subtil, incat este aproape imposibil sa stii ca ea a determinat unul din gesturile noastre. La cei mai multi dintre noi, comunicarea telepatica se produce spontan, fara sa o putem controla. In general, capatam informatii prin telepatie, dar punem pe seama hazardului faptul de a fi “ghicit” la ce se gandea celalalt. De asemenea, o emotie pe care o simtim, o informative pe care, poate, nu am fi divilgato pot fi captate in orice moment de o alta persoana, fara sa o putem impiedica. Anumite persoane, deosebit de dotate, pot recurge in mod constient la telepatie. De astfel multe dintre acestea si-au facut o profesie din aceasta inzestrare.

Read more

Misiunea primara a unui Copil de Cristal este sa invete moduri de viata multidimensionale in armonie,pace si iubire.Ei au venit sa va invete sa traiti vietile voastre abilitate.Ei au venit sa ajute  sa va reconectati cu energiile feminine divine,ele reprezinta calea viitoare a rasei umane.

Unul dintre darurile cele mai magice, este ca ei servesc drept catalizatori pentru evolutia umana.Multi Copii Indigo si adulti Indigo fac tranzitia in Copii de Cristal,cu ajutorul energiilor prezente in acest moment pe Pamant.Energiile ajuta Copiii de Cristal sa aiba putere in procesul de ascensiune de pe planeta Pamant.

Read more

Secretul Marii Piramide dezlegat de un român
De curând, ziarele şi opinia publică au primit cu deosebit entuziasm vestea despre descoperirile, într-adevăr surprinzătoare, asupra Marii Piramide, făcute de un neobosit cercetător român, Dl. profesor V.V. Moisescu. Suspendăm în acest număr seria unor articole asupra timpurilor actuale, pentru a face loc cu plăcere articolului pe care Dl. profesor V.V. Moisescu a avut bunăvoinţa a-1 scrie pentru revista noastră.Taina Tainelor din Piramida lui Keops a apărut în revista Neo-Europa numerele 23-24 (ianuarie-februarie 1944) şi 25-28 (martie-iunie 1944)

Read more

UNIVERSUL SI DUMNEZEU SUB LENTILELE TELESCOAPELOR SI MICROSCOAPELOR.

Vom fi iarăşi ce n-am fost si încă mai puţin decât atât” - Faustinus   ”Noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Creatorului”
 La foarte scurtă vreme după decernarea Premiului Nobel pentru Fizică pentru anul 2012, ai căror protagonişti au fost francezul Serge Haroche, de la College de France şi Ecole Normale Superiore, Paris, Franţa, şi americanul David J. Wineland, de la   şi University of Colorado Boulder, CO, USA, o echipă de cercetători şi savanţi ruşi de renume mondial de la acceleratorul cuantic „Voniucii Pukaet” - din cadrul Institutului de Psihotronică aplicată din Novosibirsk, au dat publicităţii un anunţ care a cutremurat din temelii comunitatea ştiinţifică internaţională. Desigur că presa română, care se ocupă doar de cancanuri politice şi de veşti proaste, ca de obicei a vorbit extrem de puţin şi de evaziv !     
 

Read more
constiinta

Vrei sa schimbi lumea? Ce-ar fi sa incepi cu tine? Ce-ar fi sa te transformi mai intai pe tine insuti? Dar cum o poti face? Prin observare, prin intelegere, fara interventie sau judecata din partea ta. Pentru ca ceea ce judeci, nu poti intelege.
Cand etichetezi pe cineva, in acel moment intelegerea a incetat. I-ai pus o eticheta, iar daca eticheta poarta nunate de aprobare sau dezaprobare, cu atat mai rau! Deosebirea dintre fiinta umana si pietre, plante , animale este capacitatea de a fi constient . O intrebare care poate fi acum pusa este : constienta de ce?
Fiinta umana poate fi constienta de o serie de procese care se petrec in afara si inauntrul sau, dar ea poate fi constienta si de propria constiinta.

Read more

Cristalele sunt adevarate daruri ale Pamantului. Copiii par sa aiba o atractie naturala de a le ridica si de a explora pe indelete orice fel de piatra sau cristal intalnesc. Ei isi vor folosi adesea toate simturile, vazand cum arata cristalul, simtindu-i textura cu ajutorul degetelor, sau frecand cristalul de corp. Ei sunt curiosi sa afle cum va suna cristalul in momentul in care va cadea pe pamant sau in apa, cum miroase si ce gust are.
Unii copii isi folosesc simturile lor extrasenzoriale putand spune ce le „sopteste”cristalul; sau vor folosi in mod misterios cristalul pentru vindecare, fara nici o instructiune. Copiii pot raspunde foarte repede la energia vindecatoare a cristalelor. Cu toate acestea, consultati personalul medical calificat pentru ingrijirea copiilor dumneavoastra.

Read more
stones

Frumusetea, stralucirea, culoarea, transparenta si sclipirea sunt cateva din calitatile pietrelor pretioase si semipretioase care au atras omenirea dintotdeauna.
O Bijuterie este o Intalnire intre o Anume Piatra, un Anume Metal, si o Anume Femeie. 
Alaturi de flori, mineralele sunt cele mai frumoase creatii ale naturii. Ambele sunt de gasit intr-o varietate de forme, culori iar perfectiunea liniei este aceeasi pentru amandoua. Albastrul profund al gentianei de Alpi se regaseste in lapis-lazuli din Iran, iar alga de Madagascar are aceeasi transparenta incredibila cu a cristalului de roca.
Nestematele reprezinta in lumea cenusie a materiei minerale, ceea ce corolele uimitoare ale florilor inseamna pentru un monoton camp de verdeata: o incantare divina a privirii si sufletului.

Read more
sun eclipse

ECLIPSA DE SOARE 24 OCTOMBRIE 2014, vineri 24 oct ora 00:57

Portalul de Inundare cu Energia succesului, măiestriei de Sine, eliberării și minunării

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri sortite atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare, dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.
O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri radicale.

Read more
protectie energetica

GENENZO – PROTECTIA ENERGETICA 

PROTECȚIA  FIZICA , EMOTIONALA, MENTALA, FINANCIARĂ, FAMILIE, CASA , MAȘINA.
 CÂND ceva nu merge bine,
CÂND informații, ghinioane, blocaje se țin lanț,
CÂND stari negative sunt multe,
CÂND sănătatea lasa de dorit,
e timpul sa te intrebi de ce, e cazul sa gasesti soluții si e necesar sa obtii rezultate. Poți învața cum sa te protejezi fizic si energetic pe tine si pe cei dragi. Poți  dobândi cai practice, eficiente si rapide de a vindeca, inlatura si preveni ceea ce nu rezoneaza cu tine.

Read more

Alpha Genomix - Forta Multidimensionala a ADN-ului
“Scopul trecerii noastre prin substanta nu este altul decat acela de a crea noi ganduri, noi informatii, care se vor intoarce in Campul Fundamental, devenind sursa pentru noi ordonari in Univers.”
Imaginati-va ADN-ul ca fiind o sursa unica….sute de trilioane de “piese” chimice ce vibreaza pe aceeasi tonalitate – aceasta este ENERGIA SUFLETULUI vostru. Acest TOT  ce intoneaza acelasi ton la unison este CONSTIENTA ADN-ului – constienta la nivelul sufletului intregii structuri a fiintei umane.

Read more

Pages